عفونت دوره بارداری و ارتباط آن با اوتیسم

عفونت دوره بارداری| دوست اوتیسم

عفونت دوره بارداری; به دنبال شیوع سرخجه در ایالات متحده در اواسط دهه ۱۹۶۰، چندین اپیدمیولوژیست افزایش نرخ اوتیسم را، در میان کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری، به این ویروس مبتلا شدند گزارش کردند. از آن زمان، مطالعات اپیدمیولوژیک متعددی، اوتیسم را با عفونت مادر، آنفولانزا و سایر عوامل بیماری‌زا مرتبط کردند.

موسسه خیریه دوست اتیسم، می‌کوشد تا با ارائه کاملترین خدمات توانبخشی و آموزشی، مطابق با نیازهای هر کودک، زندگی شادتری برای کودکان مبتلا به اوتیسم فراهم نماید. والد محترم، اگر نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر درباره ی اوتیسم، و یا نیاز به هرگونه آموزش برای نحوه ی برقراری ارتباط با کودک مبتلا به اتیسم خود دارید، می‌توانید از طریق شماره تلفن ۰۲۱۸۸۶۰۳۴۵۴ ، با ما در ارتباط باشید.

عفونت دوره بارداری

یک مطالعه بزرگ در سال ۲۰۱۴، عنوان می‌کند بستری‌شدن در بیمارستان، به دلیل عفونت در دوران بارداری، ممکن است احتمال خطر داشتن یک کودک با اختلال اوتیسم را، تا ۳۷ درصد افزایش دهد. بااین‌حال، این احتمال هنوز نیز بسیار اندک است.
کریستوفر کو، استاد بازنشسته زیست روان‌شناسی، در دانشگاه ویسکانسین، می‌گوید: بسیاری از عوامل بالقوه آسیب رسان که با اوتیسم نیز مرتبط هستند، مانند ژنتیک والدین یا تغذیه آن‌ها، مواجهه با محیط، سن والدین، وزن در دوران بارداری، تفسیر یافته‌های اپیدمیولوژیک را پیچیده می‌کند.

بااین‌حال، آزمایش‌های آزمایشگاهی از ارتباط آشکار بین عفونت قبل از تولد، و اوتیسم حمایت می‌کنند. به‌عنوان‌مثال، یک مطالعه در سال ۲۰۲۱ نشان داد ،که قراردادن موش‌های باردار در معرض مولکول‌های یک انگل معمولی، پاسخ ایمنی گسترده‌ای را فعال می‌کند، و در نتیجه موش‌های جدید متولد شده، رفتارهایی شبیه به اوتیسم نشان می‌دهند، و سطوح سلول‌های ایمنی تغییر می‌یابند. 

عفونت دوره بارداری و ارتباط آن با اوتیسم| دوست اوتیسم

قرارگرفتن در معرض ترکیبات شیمیایی ،که ویروس‌ها یا باکتری‌ها را تقلید می‌کنند، نتایج مشابهی را در مدل‌های حیوانی به همراه داشت. کو می‌گوید، بااین‌حال، در مطالعات روی حیوانات آزمایشگاهی ” مایل به استفاده از عفونت‌های شدیدتر، یا دست‌کاری‌های تجربی هستیم، که واکنش‌های التهابی بزرگی را در حیوان ماده باردار ایجاد می‌کند.” بنابراین، به‌احتمال زیاد اثرات بر روی جنین، و آسیب‌هایی که پس از تولد در نوزاد حیوان درحال‌رشد باقی می‌مانند، بیشتر است.

نتیجه گیری

یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ بر روی موش‌ها کشف کرد،که قرارگرفتن در معرض عفونت قبل از تولد، ممکن است فعالیت بسیاری از ژن‌های مرتبط با اوتیسم را تغییر دهد، و باعث ایجاد تغییراتی در آناتومی مغز شود. این تحقیق نشان داد که یک ماده شیمیایی که شبیه عفونت آنفولانزا است، فعالیت ژن مرتبط با تولید سلول‌های جدید مغز را کاهش می‌دهد، و درعین‌حال ژن‌های مرتبط با بلوغ نورون‌ها را افزایش می‌دهد. 

پاسخ موش باردار به عفونت، می‌تواند سلول‌های ایمنی در مغز موش‌های تازه متولد شده را تغییر دهد. این سلول‌های ایمنی، یا میکروگلیا، اتصالات بین نورون‌ها را شکل می‌دهند، و ممکن است به ایجاد رفتارهای شبیه اوتیسم کمک کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *