جشن تولد کودکان متولد پاییز در شعبه مشهد؛ مراسم جشن تولد متولدین پاییز در موسسه دوست اتیسم شعبه مشهد، طبق برنامهریزی واحد اجرایی مرکز، در تاریخ ۱۱ آذر ۱۴۰۴ برگزار شد. این برنامه با هدف ایجاد یک رویداد ساختارمند برای کودکان تحت پوشش و همچنین فراهمسازی محیطی مناسبسازیشده برای حضور کنترلشده در یک فعالیت گروهی طراحی شد.
جشن تولد متولدین پاییز در مؤسسه دوست اتیسم–شعبه مشهد
فرآیند آمادهسازی مراسم چند روز پیش از برگزاری آغاز شد. تیم اجرایی مرکز مسئولیت تهیه و نصب دکور، خرید کیک تولد، تهیه شمعها و آمادهسازی هدایای کودکان متولد پاییز را بر عهده داشت. دکور سالن با تم پاییزی چیده شد. با ورود کودکان و والدین به سالن، برنامه طبق زمانبندی از پیش تعیینشده آغاز شد. پخش آهنگ تولد با شدت صدای کنترلشده انجام گرفت تا محیط برای کودکان قابلتحمل و آرام باقی بماند. متولدین پاییز در بخش مشخصشده مستقر شدند و مراسم فوت کردن شمعها با حضور مربیان و همراهی تیم اجرایی برگزار شد.
مربیان مرکز در تمام مراحل حضور فعال داشتند. وظایف آنها شامل هدایت کودکان، مدیریت رفتارها، حمایت فردی در صورت نیاز و کمک به حفظ نظم مراسم بود. همکاری مربیان با تیم اجرایی باعث شد اجرای برنامه بدون وقفه و طبق روال تعیینشده پیش برود. پس از پایان بخش اصلی مراسم، کیک تولد بریده شد و پذیرایی از کودکان و والدین انجام گردید. در این بخش نیز مربیان در کنار کودکان حضور داشتند تا فرایند پذیرایی با نظم کامل انجام شود و هر کودک در زمان مناسب پذیرایی شود. در پایان برنامه، هدایای متولدین پاییز که از قبل توسط تیم اجرایی تهیه شده بود، به کودکان تحویل داده شد. پس از اهدای هدایا، زمان کوتاهی به ثبت عکسهای یادگاری اختصاص یافت.
مراسم جشن تولد متولدین پاییز در مؤسسه دوست اتیسم–شعبه مشهد، مطابق برنامهریزی اولیه و با همکاری تیم اجرایی و مربیان مرکز برگزار شد. هدف اصلی این برنامه، ایجاد فرصت حضور در فعالیت گروهی با ساختار مشخص و کمک به تمرین مهارتهای اجتماعی و مشارکتی کودکان بود که مطابق استانداردهای مرکز تحقق یافت.
