برگزاری برنامه بازی و ورزش در دوست اتیسم قزوین به مناسبت هفته تربیت‌بدنی

برگزاری برنامه بازی و ورزش در دوست اتیسم قزوین

در موسسه دوست اتیسم شعبه‌ی قزوین، باور ما بر این است که «کودکی» حق مسلم و برابر تمام کودکان است؛ بی‌توجه به تفاوت‌ها، چالش‌ها یا نیازهای ویژه‌ای که دارند. ما با تکیه بر این باور، برنامه‌هایی طراحی می‌کنیم که هم شادی و نشاط را برای کودکان به همراه داشته باشد و هم بستری آموزشی برای رشد و تقویت مهارت‌های بنیادین آنان فراهم کند.

خیریه اوتیسم| دوست اتیسم

برگزاری برنامه بازی و ورزش به مناسبت هفته تربیت‌بدنی در شعبه‌ی قزوین

به مناسبت هفته‌ی تربیت‌بدنی، موسسه دوست اتیسم قزوین برنامه‌ای ویژه با محوریت بازی و ورزش برگزار کرد. این رویداد بخشی از مجموعه خدمات اتیسم موسسه بود که با هدف آموزش از طریق تجربه طراحی شده است؛ تجربه‌ای که به کودکان کمک می‌کند مهارت‌های حرکتی خود را تقویت کنند، روابط اجتماعی‌شان را گسترش دهند و توانمندی‌های ارتباطی‌شان را افزایش دهند.

در این روز پرانرژی، کودکان با شور و اشتیاق در فعالیت‌های ورزشی شرکت کردند. آن‌ها کنار هم دویدند، خندیدند و بازی کردند. در جریان بازی‌ها، مفاهیمی مانند همکاری، همدلی و ارتباط سالم را آموختند.

این بازی‌ها تنها جنب‌وجوش فیزیکی نبودند؛ بلکه هر حرکت و لبخند، پلی میان دل‌های کوچکشان ساخت و دوستی را در میانشان پررنگ‌تر کرد. کودکان یاد گرفتند که وسایل خود را با دیگران به اشتراک بگذارند، به دوستانشان کمک کنند، نظرشان را بیان کنند و احساسات خود را به زبان آورند. این تجربه‌ی شاد و آموزنده، نمونه‌ای از خدمات اتیسم موسسه دوست اتیسم است که بر رشد همه‌جانبه‌ی کودکان تمرکز دارد.

برگزاری برنامه بازی و ورزش در دوست اتیسم قزوین

این مهارت‌ها پایه‌های اصلی ارتباط مؤثر و زندگی اجتماعی سالم در آینده‌اند. ما در طراحی این برنامه، با عشق و آگاهی، همه چیز را به‌نحوی چیدیم تا آموزش در دل بازی‌ها در جریان باشد و هر لحظه برای کودک معنا و هدفی در دل خود دارا باشد.  تمام بخش‌های این برنامه با هدف رشد مهارت‌های فردی و اجتماعی کودکان، از پیش برنامه‌ریزی شده بود. 

برگزاری برنامه بازی و ورزش در دوست اتیسم قزوین
برگزاری برنامه بازی و ورزش در دوست اتیسم قزوین

هر فعالیت و بازی، بخشی از مسیری آموزشی بود که با دقت و تخصص طراحی شد تا کودکان بتوانند از حق طبیعی خود برای رشد و شکوفایی بهره‌مند شوند. این برنامه در پیوند با اهداف بخش توانبخشی اتیسم موسسه اجرا شد تا مهارت‌های حرکتی، شناختی و ارتباطی کودکان به شکل کاربردی تقویت شود.

در موسسه دوست اتیسم، ما به کودکی به چشم فصلی طلایی از زندگی نگاه می‌کنیم؛ فصلی که باید با احترام، عشق و آگاهی ورق بخورد. برای ما، هر مناسبت فرصتی است برای ساختن لحظه‌هایی امن، شاد و آموزنده که در ذهن کودکان به خاطراتی ماندگار تبدیل شود.

کودکی، سرزمین بی‌تکرار امیدهاست. ما در موسسه دوست اتیسم، با دستانی پر از مهر و در مسیر توانبخشی اتیسم، مرزهای این سرزمین را روشن‌تر و امن‌تر می‌سازیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *