گرامیداشت روز دختر در موسسه خیریه دوست اتیسم

گرامیداشت روز دختر|دوست اتیسم

امروز ۳۰ فروردین ۱۴۰۵ در موسسه خیریه دوست اتیسم، آسمان رنگ لبخند دخترانمان را داشت. به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر، ما تصمیم گرفتیم با هدایایی کوچک اما پر از عشق، روز این گل‌های زیبا را گرامی بداریم. این اقدام با هدف همراهی با مناسبت‌های تقویمی و ایجاد فضایی متفاوت برای کودکان در این روز مشخص انجام گرفت. هدیه‌ای کوچک که با حمایت مالی برخی از حامیان تأمین شده بود، مستقیما به کودکان دختر در شعبه مشهد اهدا گردید تا در این روز، یادگاری ساده برای آنان باقی بماند.

برگزاری برنامه‌های کوچک و متناسب با مناسبت‌‌های مذهبی و اجتماعی، بخشی از روال‌های تعریف‌شده برای ایجاد تنوع در محیط آموزشی و مراقبتی مؤسسه است. هدف از این برنامه‌ها، صرفا همراهی با تقویم رسمی و توجه به حقوق معنوی کودکان در مناسبت‌هایی نظیر روز دختر بوده است. در طی این مراسم، هدایا به صورت منظم و با رعایت نظم داخلی شعبه انجام پذیرفت. این اقدامات دوره‌ای در نظر گرفته شده‌اند، به بخشی از فعالیت‌های جانبی مؤسسه برای ایجاد تعامل بیشتر با مراجعین تبدیل شده است.

مؤسسه دوست اتیسم- شعبه مشهد ضمن اعلام مجدد مراتب سپاسگزاری از تمامی افرادی که در تأمین این هدایا مشارکت داشتند، تأکید می‌کند که تداوم فعالیت‌های آموزشی و خدمات تخصصی مرکز، همواره اولویت اصلی این مجموعه خواهد بود و برنامه‌های جانبی نظیر این مراسم، در کنار فعالیت‌های اصلی، به صورت منظم قابل پیگیری است.

ما می‌دانیم که هر دختر در این موسسه، دنیای خاص و درخشان و متفاوت خودش را دارد. دیدن برق چشمان این کودکان هنگام دریافت هدایا، بهترین پاداش برای تمام تلاش‌های ما بود. در موسسه خیریه دوست اتیسم، ما نه‌تنها به دنبال آموزش و توانبخشی هستیم، بلکه تلاش می‌کنیم تا بستری برای شکوفایی احساسات و شادی فرزندانمان فراهم کنیم.

روز تمام دختران عزیزمان مبارک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *